rekry_010222

Etsimme tiimiimme asiantuntija-fysioterapeuttia

Etsimme tiimiimme
ASIANTUNTIJA-FYSIOTERAPEUTTIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta fysioterapeutin tai työfysioterapeutin tehtävistä ja asiakaspalvelusta. Muu sosiaali- ja terveysalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja otat nopeasti haltuun uudet järjestelmät. Ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostus asiakaspalveluun. Asiakkainamme ovat mm. terveydenhoitoalan yritykset, vakuutusyhtiöt, lääkärikeskukset ja kuluttajat. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tavoitteenamme on täyden kympin asiakaspalvelukokemus. Toimit yhteistyössä Fysi Partnersin yhteistyökumppaneiden ja OmaFysio -klinikoiden kanssa. Fysioterapeutin ammattitaitoa käytät päivittäisessä työssä.

Fysi Partnersilla pääset mukaan kasvavan verkostoyrityksen dynaamiseen toimintamalliin ja tekemään merkityksellistä työtä fysioterapia- ja kuntoutusalan keskiössä. Tulet mukaan lämminhenkiseen ja kannustavaan tiimiimme, jossa pääset hyödyntämään fysioterapeutin osaamistasi uudella tavalla ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Meillä saat:
– mukavat työkaverit
– hyvän perehdytyksen tehtäviisi
– hyvät työterveyspalvelut
– lakisääteisten vakuutusten lisäksi ryhmähenkilövakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
– lounasedun
– etätyömahdollisuuden

Toimistomme sijaitsee Helsingin Haagassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.6.2023 mennessä osoitteeseen anna-stiina.bostrom@fysipartners.fi

Lisätietoja tehtävästä:
liiketoiminnan kehitysjohtaja Anna-Stiina Boström, puh. 050 326 4775
toimitusjohtaja Aino Sainio, puh. 0400 784 515, aino.sainio@fysipartners.fi