[ File # csp8825458, License # 1848131 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / photography33

Liikuntaa syksyyn: Valitse oma lajisi OmaFysio-klinikoilta

Syyskausi on käynnistymässä ja me OmaFysio-klinikoilla tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ylläpitää ja kohottaa kuntoa turvallisessa ympäristössä. Olipa kyseessä sitten kuntosaliharjoittelu tai ryhmäliikunta, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon itsellesi. Voit valita lajeja aina pilateksesta ja kahvakuulasta seniorijumppaan ja kuntonyrkkeilyyn – tai varata yksilöaikoja saadaksesi juuri sinulle sopivat ohjeet kuntosalille tai kotiharjoituksiin.

Kuntotestien ja alaraaja-analyysin avulla voidaan selvittää lähtötasosi, asettaa tavoitteet ja saada vinkit esimerkiksi juoksuharjoitteluun tai muuhun lajikohtaiseen harrastukseen. Syksy on erinomainen aika aloittaa liikunnallinen aktiivisuus, ja OmaFysio-asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa.

Liikunnan tärkeys etätyön tekijälle

Kesäloman jälkeen on palattu töihin, mutta etätyöskentely on edelleen osa monien arkea ja sen myötä pidemmät istumisjaksot sekä vähentynyt liikunta saattavat hyvinkin aiheuttaa kroppaan jäykkyyksiä. Pienet taukojumppahetket, kävelylenkit ja venyttely auttavat vähentämään istumisen haittoja ja pitämään kehon liikkeessä. Työn päätteeksi kannattaa suunnata OmaFysio-klinikoille liikunta- ja saliharjoitteluryhmiin, jotka ovat sopivia kaikentasoisille omasta kunnostaan huolehtiville. Yhdessä liikkuminen tuo mukanaan treenikaverit, vertaistuen ja iloisen mielen. Kokonaan uuden lajin valinta aktivoi myös aivoja!

Paluu kesälomalta hyvinvoivan kehon kanssa

Kesällä ulkoillaan paljon, tehdään pihahommia, viihdytään vesillä, ja siten lisääntyy myös liikunta-aktiivisuus, jonka positiivista vaikutusta kannattaa ylläpitää. Nyt on hyvä hetki jatkaa hyvää liikuntarutiinia. Fysioterapeutti auttaa sinua löytämään oikeat tavat liikkua, jumpata ja venytellä sekä tarjoaa tarvittavaa hoitoa, jos ongelmia ilmenee. Asiantuntijan avulla voit myös tarkastella omia liikuntatottumuksiasi ja suunnitella sopivaa liikuntaohjelmaa jatkoonkin.

Pidetään huolta terveydestämme ja liikutaan pirteästi yhdessä! Tsekkaa lähimmän OmaFysio-klinikan tarjonta!