Meille asiakas on aina tärkein.

Arvot

line

Kotimaisuus ja yrittäjävetoisuus merkitsevät asiakaslähtöisyyttä ja vastuullisuutta kaikessa hoidossa ja asiakaspalvelussa. Meille asiakas on aina tärkein. Fysi Partnersille on myönnetty kotimainen Avainlippu-merkki.

Kehitymme ja kehitämme

line

Fysi Partners on vahvassa kasvussa oleva OmaFysio-klinikoiden yritysverkosto. Kehitämme uusia palveluita ja innovatiivisia toimintamalleja fysioterapian ja kuntoutuksen alalle. Verkostomme omistajayritykset toimivat alan suunnannäyttäjinä.

Asiakaspalaute

line

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme. OmaFysio-palvelumme asiakaspalautteen keskiarvo koko vuodelta 2019 on 9,5 asteikolla 0-10 ja NPS-luku on 88.

Verkostomme

line

OmaFysio-klinikoillemme tehdään noin 2 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa. Asiakkaitamme palvelee noin 700 OmaFysio-toimipaikassa, yli 220 paikkakunnalla, yli 3 000 fysioterapeuttia ja lisäksi muuta alan ammattilaista.

Toimintalogiikka

  • Fysi Partnersin ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu ohjaa eri ostaja-asiakkaiden kuntoutusasiakkaat asiakasta lähellä sijaitsevaan OmaFysio-toimipaikkaan. Ohjaus tapahtuu puhelimitse ja ajanvaraus tehdään asiakkaan puolesta nopeasti, joskus jopa samalle, pääasiassa seuraavalle päivälle.
  • Fysi Partnersin yhden luukun -periaatteella toimiva palvelu sisältää ostaja-asiakkaalle asiakasohjauksen, laskutuksen, raportoinnin ja asiakaspalautteen.
  • OmaFysio-klinikat saavat tukea yhteismarkkinoinnin kautta, helpot IT-järjestelmät asiakasohjauksen hallintaan sekä laadun seurantaan.