Meille asiakas on aina tärkein.

Arvot

line

Kotimaisuus ja yrittäjävetoisuus merkitsevät asiakaslähtöisyyttä ja vastuullisuutta kaikessa hoidossa ja asiakaspalvelussa. Meille asiakas on aina tärkein. Fysi Partnersille on myönnetty kotimainen Avainlippu-merkki.

Kehitymme ja kehitämme

line

Fysi Partners on vahvassa kasvussa oleva OmaFysio-klinikoiden yritysverkosto. Kehitämme uusia palveluita ja innovatiivisia toimintamalleja fysioterapian ja kuntoutuksen alalle. Verkostomme yritykset toimivat alan suunnannäyttäjinä.

Asiakaspalaute

line

Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Helmi-lokakuun 2022 seurannassa OmaFysio-palvelumme asiakaspalautteen keskiarvo (asteikolla 0-10) toteutuneille fysioterapiahoidoille oli 9,6 /NPS 91 ja OmaFysio-asiakaspalvelulle 9,5 /NPS 81.

Verkostomme

line

OmaFysio on itsenäisten, suomalaisten pk-yritysten verkosto. OmaFysio-klinikoillemme tehdään noin 2 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa. Asiakkaitamme palvelee noin 800 OmaFysio-toimipaikassa yli 300 paikkakunnalla yli 3 000 fysioterapeuttia ja lisäksi muuta alan ammattilaista.

Toimintalogiikka

  • Fysi Partnersin ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu ohjaa kuntoutusasiakkaat nopeasti hoitoon asiakasta lähellä sijaitsevaan OmaFysio-toimipaikkaan.
  • Fysi Partnersin yhden luukun -periaatteella toimiva palvelu sisältää kumppaneillemme asiakasohjauksen, keskitetyn laskutuksen, raportoinnin ja asiakaspalautteen.